Звіт гуртка "Внутрішні хвороби тварин" 7 травня 2019 року

7 травня 2019, 21:48

 7 травня 2019 року на факультеті ветеринарної медицини пройшов VIIІ фестиваль студентської науки, на якому, від кафедри терапії і клінічної діагностики, було представлено звіти двох гуртків: внутрішні хвороби тварин (керівник к.вет. н., асистент Палюх Т.А.) та клінічна діагностика хвороб тварин (керівник д.б.н., доцент Якимчук О.М.).

Старостою  Калініною Анною було представлено звіт  гуртка «Внутрішні хвороби тварин». Анна наголосила, що за 2018 – 2019 н.р. члени гурка (17 студентів) взяли участь у ІІ Всеукраїнській науково-практичній Інтернет-конференції присвяченаій 60-річчю з дня народження професора П. І. Локеса «СУЧАСНІ АСПЕКТИ ЛІКУВАННЯ І ПРОФІЛАКТИКИ ХВОРОБ ТВАРИН» . Представники гуртка з внутрішніх хвороб тварин  Калініна А.С. та Пластун В.О. взяли участь з  англомовними публікаціями.
Гуртківцями Волосовец Анною Владиславівною та Онученко Антоніною Володимирівною підготовлено роботу для подання на Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманіт арних наук на тему: ДІАГНОСТИКА ГЕПАТИТУ У СОБАК.
Члени гуртка взяли участь у ХІІІ всеукраїнській науково-практичній конферненції студентів та молодих науковців «Перші наукові кроки − 2019» Студентами підготовлено 15 тез доповідей
Також наголосила, що на заняття гуртка запрошуються спеціалісти високого рівня, які діляться знаннями і досвідом, проводять мастер-класи. 
Більш детально із досягненнями і здобутками гуртківців можна ознайомитися у звіті та презентації.
Керівник гуртка
старниший викладач, к.вет.н Т.Палюх

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook