Випускниця Коледжу інформаційних технологій та землевпорядкування Марія Варзагер планує вступати до НУБіП України

23 квітня 2019 року

 Чому саме НУБіП України?

 
     –  Університет має високий рейтинг не лише серед вишів м. Києва, але і в Україні.  Учбовий заклад вражає динамікою свого розвитку, професіоналізмом і майстерністю викладачів, розвиненою матеріальною базою. Вражає красою й територія Університету.
 
Чим тебе приваблює спеціальність «Геодезія та землеустрій
 
     – Мені 18 років, я щойно закінчила Коледж інформаційних технологій та землевпорядкування, здобула кваліфікацію техніка-геодезиста. Планую стати бакалавром зі спеціальності «Геодезія та землеустрій». Адже саме фахівець із геодезії та землеустрою виконує не лише широкий спектр завдань, пов’язаних зі створенням основи для геодезичного і топографічного знімань, картографічного забезпечення інженерно-пошукових, проектних та інших видів робіт. У коло його завдань входить низка необхідних суспільству видів діяльності, пов’язаних з інвентаризацією земель, веденням державного земельного та містобудівного кадастрів, з кадастровим забезпеченням нових видів агроформувань тощо. Тобто професія надзвичайно потрібна і перспективна.
 
Чи маєш власні вподобання?
 
     – Так, у вільний час люблю читати, дивитися фільми, бути на свіжому повітрі.
Чи пов’язуєш своє майбутнє з професією землевпорядника?
 
     – Планую будувати свою кар’єру саме у цьому напрямку, адже перспектив багато. Наразі першим кроком є вступ до НУБіП України!
 
Світлана Кохан,
Олег Дроздівський 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook