Карина Василенко – одна з найчарівніших футболісток серед студентів міста Києва 2019

1 травня 2019, 10:02

 25 квітня в спортивному комплексі Національного університету фізичної культури і спорту України відбулося нагородження фіналісток конкурсу краси «Міс фото ФАСК-2019», який, вже втретє, організовує футбольна асоціація студентів міста Києва разом з ТМ «Pariмatch». В конкурсі беруть участь студентки, представниці команд Вищої жіночої ліги ФАСК з футзалу.

В цьому сезоні, наш університет представляла гравець збірної НУБіП України з міні-футболу, справжня красуня, студентка кафедри журналістики, гуманітарно-педагогічного факультету, Карина Василенко.

 

Голосування за конкурсанток відбувалося в соціальних мережах і на сайті футбольної асоціації студентів Києва. Карина, з перших днів голосування, була одним з лідерів конкурсу, адже є яскравим прикладом гармонійного поєднання жіночої вроди, розуму та спортивної майстерності. У підсумку, разом з балами суддів, вона посіла третє місце та отримала звання «Міс елегантність». Перше місце посіла представниця київського університету ім. Б. Грінченка, друге місце – Національного університету харчових технологій.

Вітаємо Карину з нагородою та висловлюємо подяку всім студентам НУБіП України за підтримку та активне голосування!

Олена Отрошко,
керівник жіночої збірної НУБіП України з міні-футболу

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook