Оцінюємо роботи учасників Всеукраїнського конкурсу винахідницьких і раціоналізаторських проектів еколого-натуралістичного напряму

26 квітня 2019, 10:16

     Обдарована учнівська молодь – це майбутнє нашої країни. Вражає, коли дитина з ранніх років захоплюється наукою та дослідженнями різного напрямку. Так, з 24 по 26 квітня 2019 р. на базі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді (м. Київ) відбувся Всеукраїнський конкурс винахідницьких і раціоналізаторських проектів еколого-натуралістичного напрямку. Метою заходу була всебічна підтримка та стимулювання обдарованої молоді, підготовка її до активної розбудови держави.
    До складу журі конкурсу увійшла доцент кафедри аквакультури Алевтина Базаєва, яка оцінювала роботи учасників із секції «Біологія». Загалом за даним напрямком було представлено 21-у роботу школярів 6–9 класів з різних регіонів України: Київщина, Харківщина, Сумщина, Дніпропетровщина, Полтавщина, Кіровоградщина, Рівненщина, Тернопільщина та Донеччина.

Фото 1. Базаєва А. слухає стендову доповідь учасниці конкурсу

    Учнями шкіл були представлені стендові доповіді в різних напрямках: моніторинг популяцій тварин та рослин на різних територіях України, особливості утримання різних тварин в домашніх умовах, інтродукція нових видів тощо.

    Жюрі конкурсу приємно вразила висока підготовка учасників конкурсу, якість виконаної ними роботи, володіння матеріалом та нестримна жага до знань.

Фото 2. Базаєва А. бере участь в обговорені підсумків конкурсу

   

     Хочу висловити подяку організаторам конкурсу за надану можливість попрацювати та оцінити такі прекрасні роботи.

 

Доцент кафедри аквакультури

Алевтина Базаєва

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook