Студенти-енергетики інституту - переможці ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

25 квітня 2019 року

a1   Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 18.09.2018 р. №1010 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських робіт з галузей знань і спеціальностей у 2018/2019 навчальному році» в Дніпровському державному технічному університеті, який призначений базовим навчальним закладом проводився ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських робіт в галузі електротехніки та електромеханіки.

   16 квітня 2019р. студенти факультету енергетики та електротехніки ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут» Харкевич В.А. та Антонів О.С. в супроводі декана факультету к.т.н., доц. Бунька В.Я. завітали до університету для участі в конкурсі.


 

234   Слід відмітити, що студентські наукові роботи Харкевича В.А. (керівник доц. Бунько В.Я.) та Антоніва О.С. (керівник ст.викл. Гайдукевич С.В.) були відібрані для участі та отримали запрошення для їх представлення у ІІ етапі цього конкурсу.

   Представлені доповіді наших студентів зацікавили аудиторію, було надано відповіді на ряд запитань, а також продемонстровано хорошу теоретичні та практичну підготовку наших молодих науковців.

56   17 квітня 2019 р. після наради журі галузевої комісії, студент Харкевич В.А. отримав диплом ІІІ ступеня за наукову роботу: «Дослідження показників якості електричної енергії в мережі з індуктивним навантаженням», а студент Антонів О.С. - нагороджений грамотою за активну участь в науковій роботі.

   Факультет енергетики та електротехніки щиро вітає наших студентів, які гідно представили свої наукові розробки та зайняли призові місця.
 
Бажаємо подальших творчих успіхів та нових наукових звершень!!!
 
Деканат факультету енергетики
та електротехніки
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook