Студентка спеціальності «Туризм» Ольга Нестеренко – призер Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Управління у сфері економічної конкуренції»

25 квітня 2019 року
     24 квітня у Полтаві проходила підсумкова науково-практична конференція II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Управління у сфері економічної конкуренції».

     Цього року на нього було подано 111 робіт від 167 авторів, а до участі в підсумковій науково-практичній конференції галузева конкурсна комісія за результатами рецензування допустила 39 кращих робіт. НУБіП України представляла Ольга Нестеренко, студентка 2 курсу, 1 групи спеціальності «Туризм» з темою «Cучасні інформаційно-консультаційні технології в дорадництві для підвищення конкурентоздатності підприємств» (науковий керівник в.о. завідувача кафедри аграрного консалтингу і туризму ННІ післядипломної освіти Ірина Кудінова).

      Ольга Нестеренко гідно представила результати роботи і рідний університет – на високому рівні доповіла про отримані результати, змістовно відповідала на запитання у обговоренні доповіді. Дана робота викликала значний інтерес у журі конкурсу, які відзначили, що тематика роботи дуже цікава і оригінальна.

     За результатами захисту наукова робота Ольги Нестеренко на тему: «Cучасні інформаційно-консультаційні технології в дорадництві для підвищення конкурентоздатності підприємств» була відзначена дипломом III ступеня за перемогу у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності «Управління у сфері економічної конкуренції» серед студентів вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації. Науковий керівник Ірина Кудінова була відзначена подякою за високий професіоналізм при підготовці наукової роботи переможця.

     Свою наукову роботу Ольга Нестеренко виконувала у рамках діяльності студентського наукового гуртка «Дорадник» (керівник – в.о. завідувача кафедри аграрного консалтингу і туризму Ірина Кудінова) кафедри аграрного консалтингу і туризму.

     Щиро вітаємо переможницю і наукового керівника та зичимо їм подальших успіхів на науковій ниві!


Вікторія Самсонова,
доцент кафедри аграрного консалтингу і туризму 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook