Випускник школи Фастівського району Олександр Заславець планує вступати в НУБіП України та планує здобути спеціальність «Готельно-ресторанна справа»

28 квітня 2019 року
  • То чому саме НУБіП України?

     – В першу чергу, університет зацікавив своїм рейтингом серед інших закладів. Щоб в цьому переконатися, я з батьками вирішив відвідати НУБіП України. Після спілкування із викладачами кафедри аграрного консалтингу і туризму і Марією Кулаєць, директором ННІ післядипломної освіти, я переконався, що в НУБіП працюють сильні викладачі та просто хороші люди. Я був в інших учбових закладах, під час дня відкритих дверей, в звичайні будні дні та на екскурсіях і маю сказати, що жоден із вузів чи академій мене так не вразив своїм динамізмом, масштабом і просто красою навколишнього середовища, як НУБіП України.

  • Чим привабила спеціальність «Готельно-ресторанна справа»?

     – Ця спеціальність не дасть сидіти на місці нікому. Туризм, особисто для мене, є ритмом життя. Я вважаю, що подорожуючи ми значно розширюємо наш кругозір, знайомимось із навколишнім середовищем. Саме пізнаючи інші країни, інші народи людина знаходить себе, а таке почуття не порівняно ні з чим.

  • Як проводиш вільний час?

     – Люблю активний спосіб життя. Саме тому намагаюсь як найчастіше подорожувати.

  • Про що мрієш?

     – Мрію про різне, але зараз хочу стати студентом НУБіП України, щоб набути багаж знань для запуску своєї кар’єри.


Інтерв’ю брала Тетяна Кальна-Дубінюк,
професор кафедри аграрного консалтингу і туризму 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook