Гуртківці кафедри прибули до м. Львова для участі в роботі студентської наукової конференції ЛНУВМіБТ ім. С. З. Ґжицького

18 квітня 2019 року

Студенти І курсу факультету тваринництва та водних біоресурсів Володимир Солодовніков, Олександра Коновал і Поліна Філіпова, які є активними гурківцями кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого, прибули до м. Львова. Вони беруть участь у роботі cтудентської наукової конференції біолого-технологічного факультету в рамках "Днів студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. З. Ґжицького" 18-19 квітня 2019 року. Наші гуртківці під керівництвом проф. Трокоза В. О. підготували доповіді "ТИПОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ВИЩОЇ НЕРВОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ СВИНЕЙ", "ЙОД ТА ЙОГО ВПЛИВ НА ФІЗІОЛОГІЧНІ ПРОЦЕСИ В ОРГАНІЗМІ ТВАРИН" та "РЕГУЛЯЦІЯ ОБМІНУ ВУГЛЕВОДІВ У ОРГАНІЗМІ ТВАРИН".


Підготовка до виступів відбувається навіть за ранковою кавою

Сьогодні відбулося відкриття конференції у актовій залі університету. Виступи заплановані на сьогодні під час пленарного засідання конференції.

Сподіваємося, виступи наших вихованців будуть блискучими.

Керівник гуртка "Фізіологія сільськогосподарських
тварин", доцент Олена Журенко

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook