Кафедра рекомендує на посаду доцента Соломона В.В. та Кучерук М.Д.

16 квітня 2019 року
ФВМ НУБіП України

 На підставі рішення засідання кафедри гігієни тварин та санітарії ім. проф. А.К. Скороходька (протокол № 10 від 16 квітня 2019 року), у відповідності до конкурсу, який оголошений наказом від 21.03.2019 р. № 534-к на заміщення посади доцента кафедри гігієни тварин та санітарії ім. проф. А.К. Скороходька доцент Кучерук Марія Дмитрівна та доцент Соломон В'ячеслав Віталійович рекомендовані на посаду доцента кафедри гігієни тварин та санітарії ім. проф. А.К. Скороходька факультету ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Кандидати прозвітували про виконану наукову та навчальну роботу, участь у житті факультету та його розбудові. Після цього було проведення обговорення, виступили професор Захаренко М.О., Засєкін Д.А., Шевченко Л.В., доценти Кос'янчук Н.І., Поляковський В.М., Соломлн В.В., Михальська В.М.

Під час таємного голосування щодо обрання кандидатури Кучерук М.Д. були присутні 8 науково-педагогічних працівників кафедри з 8.
Роздано бюлетенів – 8;
Виявлено в урні – 8».
«ЗА» – 8;
«ПРОТИ» – немає;
«НЕДІЙСНИХ БЮЛЕТНІВ» – немає.

 

Під час таємного голосування щодо обрання кандидатури Соломона В.В. були присутні 8 науково-педагогічних працівників кафедри з 8.
Роздано бюлетенів – 8;
Виявлено в урні – 8».
«ЗА» – 8;
«ПРОТИ» – немає;
«НЕДІЙСНИХ БЮЛЕТНІВ» – немає.

На підставі таємного голосування рішення прийнято одноголосно.
Враховуючи вище викладене, кафедра вважає, що є достатні підстави рекомендувати кандидата ветеринарних наук Cоломона В'ячеслава Віталійовича та кандидата ветеринарних наук Кучерук Марію Дмитрівну на посаду доцента кафедри гігієни тварин та санітарії ім. проф. А.К. Скороходька факультету ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України терміном на 5 років.

к.вет.н., Кучерук М.Д.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook