Ректор Станіслав Ніколаєнко зустрівся з колективом Бобровицького коледжу економіки та менеджменту ім. О.Майнової

16 квітня 2019 року
     16 квітня до коледжу з робочим візитом завітав ректор Національного університету біоресурсів і природокористування України Станіслав Ніколаєнко.

 

     Станіслав Миколайович у супроводі директора коледжу Ольги Василівни здійснили огляд території дендропарку та матеріально-технічної бази коледжу. Ректор провів нараду з представниками адміністрації з метою виявлення проблем, які сьогодні хвилюють студентство та викладачів в сучасних умовах, підкреслив важливість співпраці колективу коледжу з кафедрами НУБіП України, надання якісної практичної підготовки студентам, забезпечивши їх можливістю проходження практик в потужних господарствах України.

 

     В приміщенні актової зали відбулася зустріч ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка з колективом коледжу: студентами, педагогічними працівниками, адміністративно-господарським та навчально-допоміжним персоналом. Також на зустрічі були присутні керівники Бобровицького району: голова Бобровицької міської радиТетяна Ковчежнюк, голова Бобровицької районної державної адміністраціїВасиль Кучерина, керівник ТОВ «Козацьке», депутат обласної ради, голова обласного Союзу сільськогосподарських підприємств, заслужений працівник сільського господарства – Сергій Чубовський.

     Станіслав Миколайович прозвітував про основні досягнення колективу НУБіП України за останні 5 років «Програма розвитку 2015-2020», окреслив основні завдання діяльності в рамках програми Університету «Новий курс на 2020-2025 роки» та місце відокремлених підрозділів в загальній університетській системі освіти. Розповів про досягнення НУБіП України, зокрема, в ТОП-200 рейтингу українських вишів Університет посів 6 місце, в рейтингу кращих вузів Києва – на 3 місці.

     Ректор гостро поставив проблему розвитку сучасної освіти, мова йшла про долю коледжів з огляду на можливе прийняття Закону України «Про фахову передвищу освіту», про роль викладача в освітньому процесі, необхідність тісної співпраці з бізнесом, який є кінцевим споживачем освітнім послуг, про рівень оплати праці та про інші питання, які хвилюють сьогодні кожного викладача. Наголосив, що основна мета освіти – підготувати висококваліфікованого фахівця для розвитку економіки України. Саме таких домовленостей з роботодавцями, які брали участь у сьогоднішніх заходах, і було досягнуто.

     Студенти та викладачі мали нагоду задати хвилюючі питання та отримали на них вичерпні відповіді.

     Атмосфера зустрічі була доброзичливою. Директор коледжу Ольга Гордієнко від імені педагогічного колективу подякувала ректорові за можливість відкрито поспілкуватись та за підтримку колективу, висловила сподівання на подальшу плідну співпрацю з НУБіП України на чолі з Ніколаєнко С.М.

Валентина Філатова,
завідувач технологічного відділення

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook