Міжнародний форум харчової промисловості та упаковка (IFFIP), як засіб практичного закріплення знань з дисципліни «Товарознавство і стандартизація»

15 квітня 2019 року
Міжнародний виставковий центр

 12.04.2019 р. студенти ОС «Магістр», 2 року навчання за спеціальністю 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза», разом із викладачем к. вет. н., ас. Кондрасій Л.А. провели заняття з дисципліни «Товарознавство і стандартизація» в умовах Міжнародного форуму харчової промисловості та упаковка (IFFIP).
Студенти відвідали більше 100 стендів виробників харчових продуктів та упаковки, оглянули сучасне виробниче обладнання для випікання хлібобулочних товарів, виробництва кондитерських виробів, морозива тощо. Майбутні фахівці галузі ознайомилися з роботою контрольно-вимірювального обладнання та засобів дотримання гігієни виробництва продуктів харчування, а також скуштували зразки нових харчових продуктів
Під час конференції, яка відбувалася у рамках виставки – «Молоді вчені пакувальної індустрії. Новітні технології пакування», студенти дізналися про сучасні екологічні засоби та способи пакування, вимоги до упаковки. Крім того, мали змогу поспілкуватися із доповідачами – представниками міжнародних фірм та студентами суміжних за фахом університетів Києва.

к. вет. н., ас. Кондрасій Л.А.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook