Науковий дебют першокурсниці

15 квітня 2019 року

12 квітня 2019 року в Національному авіаційному університеті відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з «Теорії та історії держави і права; історії політичних і правових учень; філософії права».

В залі вченої ради НАУ зібралася студенти, яких по праву можна назвати правовою елітою нашої держави. Всі вони успішно пройшли перший етап відбору – рецензування і були налаштовані рішуче виборювати призові місця, демонструючи свої ораторські здібності і вміння вести дискусію, відстоюючи свої переконання.

Всі учасники конкурсу, а їх було аж 28, дуже добре розуміли, що науково-дослідна та інноваційна робота студентів є важливим напрямом підготовки майбутніх вчених та фахівців високої кваліфікації.

 

Національний університет біоресурсів і природокористування України представляли студентка 1 курсу 6 групи Катерина Шевченко та студентка 2 курсу Катерина Бамбуза. Студенток на конференції супроводжували і підтримували наукові керівники – Олександр Олексійович Бригінець та Віктор Валерійович Ладиченко.

 

Завдяки таким заходам, учасники можуть обмінятися досвідом, висвітлити та дослідити дійсно актуальні питання, відчути стратегію наукового пошуку, що визначатимуть актуальність питань розвитку юридичної науки та практики.

 

Олександр Бригінець,

професор кафедри теорії та

історії держави і права

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook