Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності запрошує до участі у Міжнародній конференції 23-24 травня 2019 р. на тему: «ГЛОБАЛЬНІ ВИКЛИКИ ДЛЯ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА ТА ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ»

23 травня 2019 року
факультет аграрного менеджменту, НУБіП України

Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності та факультет аграрного менеджменту НУБіП України запрошує до участі у щорічній Міжнародній конференції 

«ГЛОБАЛЬНІ ВИКЛИКИ ДЛЯ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА ТА ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ»

23-24 травня 2019 року

До участі у конференції запрошуються викладачі, науковці, аспіранти, докторанти, представники органів державної влади та місцевого самоврядування, банківських та фінансових установ, підприємств та інших організацій. Для участі в роботі конференції необхідно до 17 травня 2019 року надіслати на адресу оргкомітету заявку на участь (зразок додається), тези доповіді.

Робочі мови конференції – українська, англійська, польська.

Участь у конференції безкоштовна.

За підсумками конференції видається збірник матеріалів. Кожен збірник має всі необхідні атрибути: коди ISBN, УДК, ББК. Здійснюється розсилка обов'язкових примірників до Книжкової палати та основних наукових бібліотек України. Крім того, всі матеріали конференції розміщуються в електронному вигляді на сайті НУБіП України.

Заявки на участь в роботі конференції та тези доповідей подавати науковому секретарю конференції Міщенку Івану Анатолійовичу в електронному вигляді на адресу ел. пошти: [email protected]

Деталі в інформаційному повідомленні - файл для завантаження
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook