Факультет аграрного менеджменту гостинно вітав своїх випускників 1999 року спеціальності "Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності"

13 квітня 2019 року
Факультет аграрного менеджменту, НУБіП України

13 квітня 2019 р. на факультет аграрного менеджменту завітали випускники 1999 року, які навчались за спеціальністю "Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності". Презентувала інформацію про досягнення факультету Олена Ковтун, доцент кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності.

Гості були приємно вражені тими змінами, які відбулись на факультеті - це і можливості для отримання подвійних дипломів, паралельне навчання в університетах-партнерах, оновлена матеріально-технічна база, навчання на факультеті студентів-іноземців, навчання за програмами Ерасмус+ тощо.

Випускники згадували викладачів факультету, які залишили у їх пам'яті не тільки знання, а і курйозні ситуації. Надалі на них чекали в головному адміністративному корпусі, де передбачена була зустріч з Сергієм Квашею, проректором з навчальної та виховної роботи. Під час навчання випускників 1999 року саме Сергій Кваша був провідним викладачем з курсу "Основи зовнішньоекономічної діяльності".

Тож очікуємо наших випускників в аудиторіях в якості запрошених лекторів - адже сучасні студенти дуже потребують зустрічей з представниками реального сектору економіки.

Ольга Костюк,

доцент кафедри адміністративного менеджменту

та зовнішньоекономічної діяльності

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook