Ректор Станіслав Ніколаєнко з робочим візитом відвідав Немішаївський агротехнічний коледж

12 квітня 2019 року
     12 квітня 2019 року до ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж» з робочим візитом завітав ректор Національного університету біоресурсів і природокористування Станіслав Ніколаєнко, член-кореспондент Національної академії педагогічних наук України, доктор педагогічних наук, професор.

     Ректор у супроводі директора коледжу Володимира Альохіна, заступників здійснили огляд території та матеріально-технічної бази коледжу, відвідавши навчальний корпус №4 відділення «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва», лабораторію «Харчові технології», навчальний корпус № 9 відділення «Аграрний бізнес», лабораторію «Навчальна бухгалтерія» та ін.

     Після змістовної екскурсії відбулася зустріч ректора з колективом коледжу в приміщенні оновленої бібліотеки. На зустріч прибув голова Бородянської райради Георгій Єрко.

     Директор коледжу Володимир Альохін висвітлив інформацію про пророблену роботу в коледжі за період 2015 -2019 рр., наголосивши, що колектив покращує показники в плані матеріально-технічного забезпечення, але головне – це покращення якості освітнього процесу. Презентував пріоритетні напрямки розвитку коледжу та п’ять наступних кроків на виконання програми Голосіївська ініціатива-2020р., зокрема:

  • покращення матеріально-технічної бази коледжу – розроблено комплекс заходів по розвитку матеріально-технічної бази коледжу на 2019 рік;
  • створення Регіонального навчально-практичного центру на базі ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж», роботу якого координуватимуть НУБіП України, Департамент освіти і науки КОДА, ДУ НМЦ «Агроосвіта»;
  • створення навчально-дослідної бази для дієвої практичної підготовки студентів НУБіП України, внутрішньої мобільності студентів відокремлених підрозділів, профільних аграрних закладів освіти;
  • будівництво соціального житла для науково-педагогічних працівників університету, коледжу, соціальної сфери селищ;
  • створення бази відпочинку, виділення будиночків для відпочинку працівників коледжу в м. Одеса.

     Станіслав Ніколаєнко прозвітував про діяльність та етапи розвитку Університету з 2014року, про реалізацію програми «Голосіївська ініціатива – 2020», про роль і місце коледжів і технікумів в системі вищої освіти, загалом про реформування та зміст освіти. Наголосив, що основна мета освіти – підготувати висококваліфікованого фахівця для розвитку економіки України. Розповів про досягнення НУБіП України, зокрема, в ТОП-200 рейтингу українських вишів Університет посів 6 місце, в рейтингу кращих вузів Києва – на 3 місці. Подякував колективу коледжу за подвижницькі кроки в розвитку освітнього закладу.

     Георгій Єрко теж висловив слова вдячності колективу за те, що не відстає від НУБіП України, а рухається вперед і розвивається. Наголосив, що такому працьовитому колективові варто допомагати, що і робить районна рада.

     Атмосфера зустрічі була дуже доброзичливою. Директор коледжу Володимир Альохін висловив сподівання на подальшу плідну співпрацю з НУБіП України на чолі зі Станіславом Ніколаєнко, на їх підтримку і допомогу.

Олена Кищук
Фото Вікторія Мотілова 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook