Відкрита лекція доцента Костенка Віталія Михайловича

12 квітня 2019 року

     11 квітня 2019 року о 8:30 в ауд. 412, блок Г відбулася відкрита лекція завідувача кафедри терапії і клінічної діагностики кандидата ветеринарних наук, доцента Костенка Віталія Михайловича з дисципліни «Внутрішні хвороби тварин» для студентів 4 курсу ОКР «Бакалавр» на тему: «СЕЧОКАМ'ЯНА ХВОРОБА ТВАРИН» 

     Окрім студентів цікаву лекцію із задоволенням відвідали науково-педагогічні працівники та аспіранти кафедри терапії і клінічної діагностики.
    Під час лекції студенти мали змогу отримати невичерпну інформацію щодо поширення та етіологічних факторів розвитку сечокам’яної хвороби у тварин, патогенетичних чинників утворення уролітів, сучасних підходів до діагностики цієї патології та принципів терапії і профілактики рецидивів за уролітіазу.
   Студенти та викладачі відмітили високий науковий рівень володіння матеріалом, актуальність та сучасність змісту лекції, систематичність та логічну послідовність викладення матеріалу.
     Доцент Костенко Віталій Михайлович блискуче володів матеріалом, лекція була доступною і зрозумілою для студентів. За результатами анкетування було відзначено, що лекцію прочитано на високому методичному рівні.
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook