РОЗШИРЕНЕ ЗАСІДАННЯ КАФЕДРИ ПРОЦЕСІВ І ОБЛАДНАННЯ ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ АПК

10 квітня 2019 року
м. Київ, НУБіП України, навч. корпус 12, ауд. 315

На порядку денному був винесений попередній розгляд дисертаційної роботи Зозуляк Оксани Володимирівни «Обґрунтування конструктивно-технологічних параметрів вібровідцентрового електроосмотичного зневоложення високовологої сировини переробних і харчових виробництв», представлену на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук зі спеціальності 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних і фармацевтичних виробництв. Керівник дисертаційної роботи: д.т.н., професор кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК Паламарчук Ігор Павлович

Дисертаційна робота присв’ячена актуальній проблемі пошуку та вирішення ефективних за техніко-економічними параметрами оцінки способів зневоложення різної за фізико-механічними властивостями продукції, а також конструктивного виконання машин та приводних механізмів для здійснення означених операцій. Робота за рецензованою дисертацією була розпочата у Вінницькому національному аграрному університеті та доопрацьована і завершена на базі кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК.

На засіданні були присутні завідувачі та співробітники всіх кафедр факультету харчових технологій ту управління якістю продукції АПК. З критичними зауваженнями виступали Сухенко Ю.Г., Сухенко В.Ю., Савченко О.А., Слободянюк Н.М., Василів В.П., Муштрук М.М., Сарана В.В., Жеплінська М.М. За результатами обговорення дисертаційна робота була рекомендована для розгляду на міжкафедральному семінарі факультету.

 

 

Ігор Паламарчук,
професор кафедри кафедри процесів і
обладнання переробки продукції

 

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook