Студенти спеціальності «Туризм» на туристичній виставці UITT "Україна – подорожі та туризм"

31 березня 2019 року

 

 

      Студенти 1, 2 та 3-го курсу спеціальності "Туризм" відвідали 25-у ювілейну Міжнародну туристичну виставку UITT "Україна – подорожі та туризм", яку 27.03.2019 р. урочисто відкрили в МВЦ на Лівому березі в м. Києві. Масштабний захід об'єднав туроператорів з-за кордону та внутрішнього туризму, турагентів та агентські мережі. Однак, найцікавішим став стенд Ukrainian Hospitality Days Україна, на якому єдиною експозицією були представлені 35 областей і міст України.


    UITT – це традиційний щорічний майданчик для зустрічі міжнародних туристичних організацій, національних і регіональних туристичних комітетів, туристичних операторів і турагентств, представників держструктур, авіа, готелів, перевізників та медіа.


    Корисний досвід організації виставкових заходів туроператорами, промоушн країни активного туризму, в тому числі за допомогою національних туристичних організацій, комітетів та міністерств переконують про неухильний ріст інтересу до туристичних активностей в Україні.


    Наші студенти знайшли на виставці корисне для себе: відвідали семінари, познайомилися з партнерами фірм, щодо проходження практики, отримали інформацію про туристичні послуги в Україні та за кордоном, та зібрали чимало подарунків, таких як блокнотики, кружки, ручки та інше. І це далеко не весь перелік того, що можна отримати, відвідавши виставку.


     Щиро рекомендую відвідувати виставку всім, хто працює чи має намір в майбутньому працювати в сфері туризму.

Ірина Кудінова,
в.о. зав. кафедри 
аграрного консалтингу і туризму

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook