Студенти Ірпінського економічного коледжу на практичні заняття – в Українську лабораторію якості та безпеки продукції АПК

4 квітня 2019 року
     3 квітня 2019 року відбулося виїзне практичне заняття для студентів Відокремленого підрозділу «Ірпінський економічний коледж» в умовах Української лабораторії якості та безпеки продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України.

     Викладачі фахових дисциплін к.е.н. Вдович В.Г. і к.с.-г.н. Поцелуйко М.П. провели виїзне заняття-екскурсію з дисциплін «Товарознавство» і «Товарознавство (продовольчі товари)» зі студентами групи 205(110)-Т спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» і групи 204-М спеціальності «Маркетинг» на базі Української лабораторії якості і безпеки продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України.

     Студенти ознайомилися із сучасним обладнанням для визначення якості продукції АПК та безпосередньо взяли участь у дослідженнях, з інтересом спостерігали за невідомими досі процесами дослідження окремих показників якості зсередини, спілкувалися з професіоналами своєї справи, отримуючи фахові відповіді на численні запитання. Для них було справжнім відкриттям існування такої великої лабораторії, де є найсучасніше високотехнологічне обладнання для визначення показників якості харчових продуктів, кормів, води тощо, безпеки, наявності ГМО в харчових продуктах, яке дозволяє проводити біля тисячі найскладніших лабораторних досліджень.

     Головна мета діяльності лабораторії надавати українським та іноземним споживачам послуги діагностики найвищого світового рівня та розвивати і вдосконалювати лабораторно-дослідницьку практику в Україні.

     Проведене заняття-екскурсія надало можливість студентам закріпити знання з дисциплін «Товарознавство» і «Товарознавство (продовольчі товари)», підвищити інтерес до вивчення фахових дисциплін.

     Здобувачі вищої освіти та викладачі висловлюють щиру подяку керівництву лабораторії за теплий прийом та отримані нові знання щодо показників якості товарів, методів їх визначення, використання отриманих знань у процесі подальшого навчання і підвищення культури споживання харчових продуктів. Адміністрація коледжу висловлює подяку колективу лабораторії за сприяння тісній співпраці коледжу з НУБіП України у сфері освітньої підготовки фахівців та реалізації можливостей ступеневої підготовки у рамках «коледж – університет».

Валентина Вдович, Микола Поцелуйко,
викладачі циклової комісії маркетингу і торгівлі
Ірпінського економічного коледжу

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook