«Відчуй себе студентом!» – девіз зустрічі з абітурієнтами на гуманітарно-педагогічному факультеті

29 березня 2019 року
     Обираючи майбутню професію учні орієнтуються насамперед на те, які вони мають здібності, на престижність професії. Більшість дітей уже мають сформовані уявлення про своє професійне майбутнє і докладають чималих зусиль для здійснення своєї мрії. Більшість із тих, хто відвідав День відкритих дверей на гуманітарно-педагогічному факультеті, уже визначилися з університетом, факультетом і спеціальністю.

     28 березня 2018 року на гуманітарно-педагогічному факультеті відбувся День відкритих дверей, на який завітало більш як 130 майбутніх студентів ‒ з м. Києва, міст Українка, Васильків, Фастів і смт Велика Димерка Київської області, з м. Гребінка Полтавської області, м. Вінниці та багатьох інших.

     Заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету Світлана Харченко під час спілкування з майбутніми студентами ознайомила їх зі структурою нашого факультету, поінформувала про спеціальності факультету, «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», «Професійна освіта», «Філологія», «Психологія», «Соціальна робота», «Журналістика», назвала переваги навчання саме на гуманітарно-педагогічному факультеті. Особливий акцент Світлана Василівна зробила на можливостях студентів факультету безкоштовно стажуватися в Польщі, Німеччині, Китаї і навчатися за програмами «подвійних дипломів», які започаткував три роки тому декан гуманітарно-педагогічного факультету професора Василь Шинкарук. Запропонувала також скористатися можливістю взяти участь у Всеукраїнській олімпіаді абітурієнтів та отримати додаткових 20 балів під час вступу до нашого університету.

     Заступник декана Алла Кравченко докладно розповіла про «Центр з вивчення іноземних мов», «Центр полоністики», «Центр франкофонної освіти та культури», тісну співпрацю нашого факультету із закордонними навчальними закладами, про можливості участі студентів факультету в освітніх програмах мобільності Erasmus+, турецькими університетами за програмою обмінів «MEVLANA».

     Заступник декана факультету Ярослав Рудик розповів присутнім про забезпечення проживання майбутніх першокурсників у гуртожитках університету, про зручність їх розташування та можливостях, які з'являються у студентів щодня після відвідування занять ‒ прогулянки у Ботанічному саду, спортивні заняття на території потужного спорткомплексу або творчі репетиції в просторих спеціалізованих класах та актовому залі. Адже для розвитку спортивних талантів та пропаганди здорового способу життя на факультеті зусиллями адміністрації університету створені всі необхідні умови ‒ величезний спорткомплекс, численні спортивні майданчики, чисте повітря Голосіївського парку ‒ все це сприяє активному студентському дозвіллю. Закінчив свій виступ заступник декана розповіддю про можливості здобуття військової освіти протягом навчання на нашому факультеті.

     Інна Савицька, завідувач кафедри філософії, розповіла про можливості саморозвитку, самовдосконалення в ректорській «Школі лідерства», у наукових гуртках, студентських олімпіадах з різних дисциплін і свого фаху, про участь представників нашого факультету в програмі Британської ради «Розвиток лідерського потенціалу університетів України», а також поінформувала студентів про заходи, які відбуваються в університеті, зокрема «Краса НУБіП», «Голосіївська весна», «Пісенні баталії», студентські конкурси «Найкраща академічна група», про можливості для студентів зреалізувати свої здібності в різноманітних творчих колективах університету.
     Майбутні студенти та їхні батьки із зацікавленістю переглянули відеоролик про гуманітарно-педагогічний факультет.

     Крім того, абітурієнти нашого факультету отримали вичерпну інформацію про освітні програми, за якими здійснюється підготовка фахівців на факультеті, від викладачів і про цікаве й насичене студентське життя від студентів, які були присутні на Дні відкритих дверей.

     Екскурсія Ботанічним садом, Алея слави, облаштована територія університету, невимушене спілкування з викладачами і студентами на кафедрах, в лабораторіях факультету ще більше переконали наших гостей у правильному виборі спеціальності та гуманітарно-педагогічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України.

     Щиро бажаємо випускниками шкіл, гімназій, ліцеїв успішно скласти ЗНО, і переконані, що вже у вересні побачимо цю допитливу молодь серед студентів гуманітарно-педагогічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України! Тож до зустрічі!

Оксана Пономаренко,
доцент кафедри англійської мови
для технічних та агробіологічних спеціальностей

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook