Вітаємо абітурієнтів!!!!!

28 березня 2019 року

      28.03.2019 року НУБіП України вкотре вітав майбутніх студентів. Цього дня до нас прибули абітурієнти з різних куточків України: Київщини, Кропивницького, Черкащини, Дніпра, Полтавщини, Тернопільщини.
    Кафедра психології активно долучилася до психологічного супроводу гостей. Доценти кафедри Омельченко Л.М. та Афанасенко Л.А., а також професор Яшник С.В. запропонували абітурієнтам тести на визначення професійної спрямованості, низку методик (експрес-діагностика), що сприяли можливості розвитку самопізнання, дослідження особистісних особливостей.

 


      Спілкування із випускниками шкіл відбувалися у формі жвавих бесід. Одинадцятикласники отримали ґрунтовні відповіді на запитання про особливості професійної підготовки психологів у нашому виші, переваги освітніх програм, можливість навчання за програмою подвійних дипломів.
       Випускники шкіл із вдячністю відходили від локації кафедри психології. Більшість із них тут отримали необхідну допомогу щодо професійного самовизначення. А дехто чітко озвучив свій намір навчатися на психолога у нашому університеті, серед них: Прохоренко Яна, Філіпова Єлизавета, Михайлюк Валентина.
  

Науково-педагогічні працівники кафедри психології бажають усім випускникам шкіл успіхів у складанні іспитів ЗНО, удалого вибору професії, з нетерпінням чекають на них у нашому університеті.

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook