Збірна професорсько-викладацького складу НУБіП України з волейболу – Чемпіони Голосіївського району

28 березня 2019 року
     27 березня в рамках Спартакіади серед збірних команд професорсько-викладацького складу ЗВО, які розташовані на території Голосіївського району міста Києва у спортивному комплексі Київського національного університету ім. Тараса Шевченка відбулися змагання з волейболу.

     До складу збірної команди НУБіП України з волейболу увійшли науково-педагогічні представники гуманітарно-педагогічного факультету, факультету конструювання та дизайну та інших підрозділів університету. Доцент кафедри фізичного виховання Сава Бринзак та старші викладачі: Микола Вишневський, Сергій Вербицький, Сергій Бурко, Петро Чирва; старший науковий співробітник Української лабораторії якості і безпеки продукції АПК Володимир Шапошник та асистент кафедри надійності техніки Олександр Корх. Вкотре викладачі-волейболісти продемонстрували свій професіоналізм та жагу до перемоги.

     Серед трьох вишів Голосіївського району збірна нашого університету посіла перше місце. Другою стала команда КНУ, а представники професорсько-викладацького складу НУХТу стали третіми.

Вітаємо збірну викладачів НУБіП України з волейболу з перемогою та бажаємо успіхів на міських та Всеукраїнських змаганнях!

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання,
гуманітарно-педагогічного факультету

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook