У центрі уваги керівництва університету - питання атестації педагогічних працівників відокремлених підрозділів

27 березня 2019 року
     27 березня відбулася традиційна нарада керівництва університету з диреторами відокремлених підрозділів.

     Ректор Станіслав Ніколаєнко, відкриваючи нараду, повідомив про візит глави держави до Національного університету біоресурсів і природокористування України. Під час свого візиту Президент України висловлював захоплення здобутками університету та науково-педагогічних працівників, підкреслив на вагомому внеску НУБіП України у розвиток сучасної європейської держави, говорив про виклики, які стоять перед державою, що вже зроблено, щоб гідно їх подолати. 

     Потім перейшли до розгляду питань порядку денного. Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша повідомив керівникам про проведення у квітні атестації педагогічних працівників коледжів – відокремлених підрозділів. Представив склад атестаційної комісії, графік проведення атестації педагогічних працівників. Проінформував, як проходитиме атестація педагогічних працівників коледжів – відокремлених підрозділів НУБіП України. Ознайомив про перелік необхідних документів, які потрібно надати на засідання атестаційної комісії МОН України.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін звернув увагу присутніх на підготовку до проведення виборів ректора, які заплановані на 4 червня 2019 року. Ознайомив з наказом Міністерства освіти і науки України «Про оголошення конкурсу на зайняття посади ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України», наказами та положеннями НУБіП України про вибори ректора. Наголосив на необхідності ознайомитися з положеннями про організацію та проведення виборів ректора НУБіП України та донести їх зміст до відому колективам відокремлених підрозділів. Закликав відповідально віднестися до всіх організаційних моментів пов’язаних з виборчим процесом.

    У різних питаннях проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша висловив слова вдячності керівникам відокремлених підрозділів за вагомий внесок в організації Дні відкритих дверей для випускників коледжів 21 березня 2019 року. Закликав керівників ВП НУБіП України запланувати візит до відокремлених підрозділів «Бережанський агротехнічний інститут» та «Бережанський агротехнічний коледж» з нагоди відзначення 60-ї річниці з дня утворення закладів.

     За результатами наради прийнято рішення щодо організації проведення успішної атестації педагогічних працівників коледжів – відокремлених підрозділів.

Богдан Опальчук,
заступник начальника відділу регіонального розвитку,
дистанційної освіти та заочного навчання

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook