День відкритих дверей для випускників коледжів та технікумів у ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження: інженер – це звучить гордо!

25 березня 2019 року

Щовесни НУБіП України традиційно відкриває свої двері для майбутніх абітурієнтів, щоб ознайомити її із своїми факультетами і  ННІ та з  особливостями вступної кампанії.

Майбутні студенти заповнили коридори корпусу № 3 університету, де всі навчальні підрозділи розгорнули свої експозиції. Далі була зустріч з керівництвом та лідерами студентського самоврядування НУБіП, після якої молодих людей вже у навчальному корпусі №8 вітала дирекції ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження. На захід завітало    97   студентів-випускників із 7 різних закладів України.

Заступник директора Ігор Болбот розповів про основні академічні, наукові, мистецькі та спортивні  досягнення інституту, а також акцентував увагу на успішній роботі Ради роботодавців та перспективах працевлаштування випускників. Також присутніх зацікавила можливість проходження практики та стажування студентів за кордоном та перспективою їхньої участі у програмі подвійного дипломування з Варшавським університетом наук про життя.

Далі гості ознайомилися з матеріально-технічною базою інституту. Майбутніх студентів вразили сучасні лекційні аудиторії, навчальні лабораторії, комп’ютерні класи.

Загалом, зустріч проведена в рамках Дня відкритих дверей була цікавою і корисною для обох сторін. Вступники отримали багато позитивних емоцій та мотивацію для подальшого самовдосконалення та вступу до кращого аграрного університету країни.

Професія, обрана людиною за власним покликанням, особистісними нахилами та здібностями, стає джерелом натхнення, приносить задоволення та радість, а також найбільшу користь нашому суспільству. Навчаючись саме у нас, Ви зможете реалізувати себе як особистість та отримаєте якісну, престижну освіту, що дозволить Вам стати не лише високооплачуваним працівником, а й зайняти провідні позиції в суспільному житті.

     Тож бажаємо вдалого складення випускних екзаменів нашим майбутнім абітурієнтам та будемо раді бачити їх 1 вересня 2019 року вже у лавах студентів ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Ігор Болбот,

заступник директора

ННІ енергетики, автоматики

і енергозбереження

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook