Бобровицький коледж економіки та менеджменту відкрив свої двері для вступників

27 березня 2019 року
     Підходить до завершення навчальний рік… І перед випускниками стоїть завдання вибору свого життєвого шляху.

     Жваве спілкування, питання і відповіді, фотосесії на згадку, обмін враженнями – все це було в стінах Відокремленого підрозділу Національного університету біоресурсів і природокористування України «Бобровицький коледж економіки та менеджменту ім. О.Майнової», який 27 березня приймав випускників та молодь Бобровицького, Носівського, Козелецького районів Чернігівської області, Згурівського, Києво-Святошинського, Броварського районів Київської області.

     Черговий День відкритих дверей та Ярмарка професій об’єднали відділи освіти, службу зайнятості, вищі навчальні заклади, заклади загальної середньої освіти у спільній справі – допомогти молоді визначитися з вибором професії, майбутнього фаху та напрямку підготовки відповідно до їх затребуваності на ринку праці та можливості достойного працевлаштування.
     Було організовано роботу консультпунктів 14 вищих навчальних закладів Чернігівщини. А гостинно зустрічали гостей першокурсники, які запрошували майбутніх абітурієнтів до читальної зали, де проходило анкетування, пропонували запашний чай з трав, заготовлених студентами влітку.

     Ознайомили учнів, вчителів та батьків з навчально-матеріальною базою коледжу студенти-екскурсоводи Олег Мошенець, Ольга Смірнова, Катерина Басанько, які не тільки захоплююче розповідали про коледж, а й чітко відповідали на численні запитання.

     Оригінально і креативно представили свої спеціальності викладачі та студенти технологічного та економічного відділень коледжу. Золотими снопами, зеленими сходами та овочевою продукцією вітали студенти спеціальності «Агрономія». Ріг достатку здивував присутніх запашними булочками. Студенти спеціальності «Лісове господарство» підкреслили важливість своєї професії, продемонструвавши багатства лісів як деревиною, так і не деревними ресурсами лісу. Жоден із гостей не оминув представників спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», оскільки саме тут відбувалась смачна дегустація продукції тваринництва.

     Професійналізм та комунікабельність показали майбутні менеджери, детально ознайомивши з особливостями економічних професій, можливостями та реаліями працевлаштування. Бухгалтера, фінансисти та підприємці успішно представили свою експозицію, справжньою родзинкою якої стали сувеніри-банкноти та солодощі у вигляді монет.
     В актовій залі учасникам Дня відкритих дверей була надана можливість переглянути відеопрезентацію коледжу, яку з захопленням провела студентка Туренок Ліна, насолодитись танцювальним дуетом Олександра Малюха та Наталії Ковтяги, прослухати бітбокс у виконанні Олега Усика, зачаруватися мелодією пісень у виконанні Інни Ткаченко та Оксани Тихоненко.

     Зроблено ще один крок до профорієнтації випускників загальноосвітніх шкіл, гімназій, ліцеїв, навчально-виховних комплексів та професійних училищ та їх залучення до вступу на навчання в коледжі, адже з перших вуст вони мали можливість отримати ґрунтовну інформацію про навчальний заклад, спеціальності, умови вступу, навчання і проживання.

     То ж сподіваємося на поповнення майбутніми абітурієнтами студентських рядів нашої alma mater!

Алла Коник,
відповідальний секретар Приймальної комісії

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook