За найкращу матеріально-технічну базу, умови вступу та рівень навчання обираю НУБіП України – враження вступників!

23 березня 2019 року
     21 березня 2019 року Національний університет біоресурсів і природокористування України в День відкритих дверей гостинно приймав у себе випускників технікумів і коледжів з усієї України.

     Шумною, по-весняному весело налаштованою, гурбою найзавзятіша до навчання і цілеспрямована до нових знань та наукових вершин молодь заповнила цим березневим днем всі навчальні корпуси НУБіП України. Спочатку всі майбутні абітурієнти ознайомилися з науковими доробками факультетів та ННІ університету.
     Далі за програмою ректор університету Станіслав Ніколаєнко представив випускникам технікумів і коледжів їхні перспективи та можливості у разі обрання для подальшого навчання НУБіП України. Майбутні студенти дізналися і про спеціальності, які вони можуть обрати, і про умови вступу, і про можливість отримати одночасно два дипломи разом з іноземним закладом вищої освіти, і про отримання первинного офіцерського звання запасу за шістьма військово-обліковими спеціальностями і кадру, і про спортивні секції, а також про видатних випускників університету.

     Живим, щирим та невимушеним було моє спілкування з хлопцями і дівчатами. Кожен з моїх співбесідників був яскравою та цікавою особистістю.
     Михайло Горлюк з міста Шепетівка Хмельницької області, випускник Кременецького лісотехнічного коледжу, каже, що обрав спеціальність «Лісове господарство» і вступатиме до ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України, тому що професія лісівника в Україні дуже перспективна і престижна. Михайло скромний хлопець, який завжди зможе дати собі раду, бо у вільний від навчання час займається кіокушинкай-карате.

     Олександр Красновський з смт Бородянка Київської області – випускник Немішаївського агротехнічного коледжу хоче стати магістром і вступити на факультет конструювання та дизайну НУБіП України. Олександра вразив поважний педагогічний колектив, матеріально-технічна база нашого університетута гарні дівчата. У вільний час Сашко займається бігом і фехтуванням.

     А Марія Приходько з міста Овруч Житомирської області, випускниця Боярського коледжу екології і природних ресурсів, ніколи не сумнівалася у виборі закладу вищої освіти, бо вона з родини агрономів, і твердо вирішила, що вступатиме до НУБіП України на факультет землевпорядкування, який свого часу закінчила її рідна тітка. Марію вражає рівень наукової роботи в університеті, кількість різноманітних сучасних приладів для практичних занять, доступність плати за навчання та дуже схвальні відгуки про НУБіП України від її друзів і знайомих.

     Євген Головатенко також випускник Боярського коледжу екології і природних ресурсів, обрав для себе факультет захисту рослин, біотехнологій та екології, оскільки його вразили лабораторні заняття цього факультету. Євгену подобається підхід до студентів в НУБіП України, навчальна база. Крім того, його зацікавили можливості працевлаштування, які дає наш університет, перспективи солідної роботи, практика за кордоном, ботанічний сад, що має таке високе біорізноманіття, а також кафедра військової підготовки.

     Анастасія Баланчук, випускниця Бобровицького коледжу економіки та менеджменту ім. О.Майнової, вирішила продовжити навчання на факультеті аграрного менеджменту з огляду на те, що поряд з іншими перевагами, їй подобаються морально-психологічна атмосфера в НУБіП України, система навчання і те, що випускники коледжу мають можливість навчатися за скороченим терміном.

     Тимофій Олійник і Владислав Олюнін – випускники Київського вищого професійного училища деревообробки планують отримати спеціальність «Технологія деревообробки» і обрали для вступу ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України, про який вони дізналися з профорієнтаційної роботи викладачів університету, а також від родичів. Хлопцям подобаються умови вступу і можливість отримати вищу освіту з такої рідкісної спеціальності. Тимофій і Владислав дуже активні абітурієнти. Вони висловили низку пропозицій щодо терміну навчання, лекційних аудиторій, гуртожитку. Зазначені питання були обговорені з дирекцією ННІ і будуть враховані в подальшій роботі з вдосконалення навчального процесу і побутових аспектів. При цьому питання отримання диплому про вищу освіту не за три, а два роки, навчаючись заочно після училища за скороченим терміном, є дискусійним, оскільки якість навчання не може страждати від природного прагнення отримати диплом якомога швидше.

     Любов Пінчук з смт Варва Чернігівської області, випускниця Ірпінського економічного коледжу, хоче вступити на економічний факультет НУБіП України і отримати спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Любов надихає на мрії кампус університету, його розвинена інфраструктура, те, що він знаходиться в національному природному парку, атакож, що НУБіП України входить в десятку кращих закладів вищої освіти України. Своє захоплення бігом Люба планує продовжити практикувати в університеті.

     Станіслав Вигодованець, випускник Київського професійно-педагогічного коледжу імені Антона Макаренка, вирішив вступати на гуманітарно-педагогічний факультет, щоб отримати спеціальність «Міжнародні відносини», оскільки добре володіє англійською мовою і має досвід роботи за кордоном. Про наш університет він дізнався від викладачів НУБіП України, які проводили профорієнтаційні заходи в коледжі. Станіслав радий, що зможе підтримувати свою відмінну фізичну форму грою в футбол, який в університеті поставлений на високому рівні. А ще на його думку, яка співпадає в цьому з поглядом Сашка Красновського, в НУБіП України найгарніші дівчата.

     Дівоча краса абітурієнток і студенток НУБіП України не залишила байдужим і Антона Шишова, випускника Економічного коледжу Державного вищого навчального закладу «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана». Антон обрав для вступу факультет інформаційних технологій у зв’язку з тим, що сферу його наукових інтересів становлять інженерія програмного забезпечення, комп’ютерна інженерія, економічна кібернетика і кібербезпека. Антон має численні хобі, такі як журналістика, написання віршів, пісень, створення цифрових відеофільмів.

     Такі ось, багатогранні, всебічно розвинені, сильні інтелектуально, духовно і фізично, цілеспрямовані, грамотні та завзяті, наші абітурієнти НУБіП України!

Світлана Сидоренко

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook