Знайомство з новітніми технологіями у квітникарстві закритого грунту.

23 березня 2019 року

 Дякуючи керівництву тепличного господарства компанії «Камелія», яка займається вирощуванням і підготовкою до реалізації квітів троянд, студенти спеціальності «Агрономія» коледжу разом з викладачами Матвієнком А.І., Філатовою В.Л., Пісковець О.В. 20 березня мали змогу познайомитись із повним циклом вирощування троянд від живців до естетично упакованих букетів.

Слід зауважити, що в даному господарстві впроваджені майже всі найновітніші технології та прийоми. Це і застосування технології малооб’ємної гідропоніки (крапельного зрошення), і автоматизація системи контролю мікроклімату, і біологічний та хімічний захист рослин. Вразила також студентів та викладачів роботизована лінія із сортування та фасування партій квітів троянд.

 

  

  

Висловлюємо щиру подяку керівництву підприємства за надану можливість нашим майбутнім аграріям набути практичного досвіду, а спеціалістам господарства Іотову Сергію Володимировичу та Ільяшову Сергію Сергійовичу за дуже пізнавальні і цікаві розповіді та змістовні відповіді на питання.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook