Професор Ральф Шлаудерер (Німеччина) – гість факультету аграрного менеджменту

21 березня 2019 року
Факультет аграрного менеджменту, НУБіП України

20-21 березня на факультеті аграрного менеджменту з візитом перебуває професор, доктор Ральф Шлаудерер, декан сільськогосподарського факультету, керівник міжнародної магістерської програми «Аграрний менеджмент» (ІМА) Університету прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф (Німеччина).

Метою приїзду є обговорення сучасного стану та подальшого розвитку міжнародної магістерської програми «Адміністративний менеджмент». Нагадаємо, що ця програма була акредитована Міжнародною сертифікаційною агенцією ACQUIN та отримала сертифікат, який діє до 30 вересня 2021 року.
Отримана Міжнародна акредитація підтверджує відповідність навчального плану європейським вимогам до аналогічних програм в Європі, високу якість викладання в НУБіП України та дає можливість студентам, що навчаються за даною програмою отримати подвійні дипломи – НУБіП України та УПН Вайнштефан (Німеччина). Зустріч з деканом факультету аграрного менеджменту – АнатоліємОстапчуком та координатором програми – Наталією Коваленко стосувалася питань умов отримання студентами подвійних дипломів та підтримки належної якості викладання дисциплін.

Нинішнє завдання програми «Адміністративний менеджмент» – підготовка нового покоління керівників і управлінців, здатних комплексно розв’язувати складні економічні задачі, розробляти успішні стратегії розвитку бізнесу, формувати команду професіоналів та ефективно використовувати найсучасніші бізнес-технології. Важливими особливостями міжнародної магістерської програми «Адміністративний менеджмент» є її зорієнтованість на реалії українського агробізнесу, комбінування теоретичної підготовки і розвитку практичних навичок у студентів, участь у навчальному процесі висококваліфікованого україно- й німецькомовного професорсько-викладацького складу, проведення фахових блок-семінарів для студентів і викладачів курсу.

 

 

 


Також професором Р. Шлаудерером була проведена лекція для студентів на тему: «Застосування програм прийняття управлінських рішень «МАХ» та «RegioMAX».

Лекція викликала підвищений інтерес у студентів, виникла жива дискусія, студенти ставили багато питань, на які доповідач надав вичерпні та неординарні відповіді.
Сьогодні наш гість братиме активну участь у Дні відкритих дверей на факультету аграрного менеджменту.

Наталія Коваленко доцент кафедри
адміністративного менеджменту та ЗЕД

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook