Агробіологічний факультет радо зустрів випускників коледжів та технікумів

21 березня 2019 року

21 квітня на агробіологічному факультеті НУБіП України відбувся «День відкритих дверей» для випускників коледжів та технікумів, на який завітало більше 40 випускників. Вже о 8 годині ранку в 4 корпусі їх гостинно зустрічали керівництво факультету на чолі з деканом Оксаною Тонхою, завідувачі кафедр, співробітники. Декан короткого ознайомила присутніх з історією факультету, його спеціальностями, організацією навчального процесу. До випускників коледжів долучилося понад 30 учнів комунального закладу Київської обласної ради «Фастівський ліцей-інтернат».

 

Перед початком свята у 3 корпусі гостям були представлені на огляд здобутки наукової роботи гуртків факультету, а старший викладач кафедри загальної хімії Роман Жила пропонував присутнім "похімічити".

Після урочистої зустрічі з ректором університету Станіславом Ніколаєнком майбутні абітурієнти відвідали кафедри факультету, де ближче ознайомилися з їхньою з матеріально-технічною базою, лабораторіями, напрямами роботи.

У 2 навчальному корпусі доцент кафедри агрохімії Наталія Пасічник ознайомила абітурієнтів з навчальними й навчально-дослідними лабораторіями кафедри та навчально-науковою лабораторією АгріЛаб, в якій проводять дослідження з питань агрохімічного обстеження грунтів, оптимізації живлення рослин, використання діагностики живлення рослин, дистанційного зондування стану прослинних насаджень.

Завідувач кафедри ґрунтознавства та охорони ґрунтів професор Анатолій Балаєв провів екскурсію унікальним в Україні музеєм грунтів ім. проф.. М.М. Годліна, представив навчальну лабораторію геології та картографії грунтів, а також спільний науково-дослідний проект НУБіП України та ООО «Агроскоп Інтернешнл».

 

Приємною несподіванкою стало те, що учні «Фастівського ліцею-інтернату» почувши про олімпіаду в НУБіП захотіли взяти в ній участь і тут же на кафедрі хімії написали І тур.

Деканат вдячний організаторам, завідувачам кафедр, науково-педагогічним працівникам, директорам коледжів та технікумів, студентському активу, які прийняли активну участь в організації та проведенні свята, а майбутніх абітурієнтів чекає 1 вересня у студентських лавах агробіологічного факультету.

Віра Кутовенко, доцент кафедри

 овочівництва та закритого грунту

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook