СПІВПРАЦЯ ФАКУЛЬТЕТУ АГРАРНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ З ФАКУЛЬТЕТОМ ЕКОНОМІКИ ТА МЕНЕДЖМЕНТУ СЛОВАЦЬКОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ УСПІШНО ПРОДОВЖУЄТЬСЯ

18 березня 2019 року

 Одним із основних пріоритетів розвитку факультету аграрного менеджменту Національного університету біоресурсів і природокористування України є розширення міжнародного співробітництва з провідними вищими навчальними закладами світу. На факультеті розроблені та успішно функціонують програми співробітництва з провідними аграрними вишам Європи. Завдяки цьому наявна чудова можливість організовувати навчання студентів та стажування науково-педагогічних працівників за кордоном, участь викладачів у міжнародних проектам, конференціях та форумах.

 

  У березні 2019 року доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Алексеєва Катерина Андріївна пройшла наукове стажування у Словацькому аграрному університеті (Slovak Agrarian University) в рамках угоди про співробітництво між факультетом аграрного менеджменту НУБіП України та факультетом економіки та менеджменту Словацького аграрного університету. Програма стажування включала в себе зустрічі з провідними фахівцями з проектного менеджменту, вивчення науково-педагогічного та освітнього досвіду словацьких колег через відвідування пар та проведення наукових досліджень з актуальних проблем аграрного менеджменту.

  

   У рамках стажування у Словацькому аграрному університеті відбулися зустрічі Катерини Алексеєвої з науковцями і викладачами факультету економіки та менеджменту – деканом факультету економіки та менеджменту професором Єлєною Горською, заступниками декану факультету економіки та менеджменту Наталією Турчековою та Зузанною Капздорферовою, професором, членом Комітету з питань продовольчої безпеки світової організації FAO Марією Кадлєчіковою та іншими провідними науковцями.

  

   У результаті проведених зустрічей Катерина Алексеєва мала можливість ознайомитися з історією, пріоритетами розвитку та структурою Словацького аграрного університету, його освітньою та науково-дослідницькою діяльністю. Протягом стажування було обговорено напрямки спільної проектної, наукової та дослідницької роботи.

  

   За результатами успішного проходження стажування Алексеєва Катерина Андріївна отримала сертифікат про проходження стажування на факультеті економіки та менеджменту Словацького аграрного університету.

 

Катерина Алексеєва,
доцент кафедри виробничого та
інвестиційного менеджменту

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook