Академія фінансової грамотності продовжує свою роботу у стінах столичної школи №220

13 березня 2019 року

     13 березня 2019 року викладачі кафедри банківської справи та страхування к.е.н., доценти Костюк Вікторія Анатоліївна та Файчук Ольга Валеріївна з робочим візитом відвідали столичну спеціалізовану школу № 220 з поглибленим вивченням іноземних мов.


     Перш за все викладачі познайомились з учнями, поспілкувались щодо важливості набуття компетенцій фінансово грамотної людини. Потім лектори розпочали свою доповідь та презентували матеріали.

    Лекція відбулась у легкій та невимушеній атмосфері. Протягом всієї розмови викладачі кафедри постійно спілкувались з учнями школи та намагались показати актуальність професії фінансиста в сучасних реаліях. Тому в контексті розмови розповіли про Національний університет біоресурсів і природокористування України та переваги здобуття вищої освіти саме в нашому ВУЗі. 

   Майбутні випускники приймали активну участь в обговоренні, протягом усієї зустрічі жваво дискутували та задавали питання. Потенційні абітурієнти показали достатньо високий рівень підготовки та базові знання з економіки та фінансів.

    Випускники отримали інформаційні матеріали про НУБіП України та економічний факультет. В кінці зустрічі, учні задавали питання та заповнили анкети випускника, де вказали свої вподобання, пріоритети до навчання та контактні дані, для подальшого інформування.
    Також представники кафедри запросили потенційних абітурієнтів на день відкритих дверей в НУБіП України.

к.е.н., доцент Файчук Ольга


 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook