Навчаються агрономи-дослідники філій та співробітники Українського інституту експертизи сортів рослин

5 березня 2019 року

 

Впродовж дев'яти днів в інституті післядипломної освіти підвищують кваліфікацію агрономи-дослідники філій та співробітники Українського інституту експертизи сортів рослин.
Злагодженість та організованість восьми десятків слухачів курсів підвищення кваліфікації забезпечують особисто директор інституту Сергій Мельник та методист ННІ післядипломної освіти Оксана Гераймович.
Агрономи-дослідники виконали випускні роботи, в яких наголосили на своє бачення перспективи розвитку державної служби експертизи рослин в Україні.
Зацікавили їх лекції директора Українського інституту експертизи сортів рослин, д.е.н., професора С.І. Мельника «Стан та перспективи розвитку експертизи сортів рослин», «Державна науково-технічна експертиза сортів рослин. Особливості проведення та звітування» – к.с.-г.н. заступника директора цього ж інституту С.О. Ткачик, «Застосування молекулярно-генетичних маркерів для ідентифікації та диференціації сортів рослин» – к.с. г.н., в.о. завідувача відділу лабораторних досліджень з кваліфікаційної експертизи сортів рослин Л.М. Присяжнюк та інші актуальні питання, розглянуті протягом навчання.
А ще більше вразили слухачів ті позитивні зміни, які відбулися в університеті за останніх п'ять років, що є чи не найкращою формою профорієнтації.
У четвер, в переддень восьмого березня, агрономи-дослідники одержать свідоцтва про підвищення кваліфікації.
Оскільки половина із них жінки, тож зі святом вас, милі і чарівні трудівниці аграрної галузі!
 
Марія Кулаєць,

 

директор ННІ післядипломної освіти
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook