На кафедрі банківської справи та страхування проведено І етап студентської олімпіади з дисципліни «Страхова справа»

2 березня 2019 року

Лютий місяць в НУБіП України сміливо можна назвати часом олімпіад. Вони вже стали невід’ємною складовою навчального процесу студентів. Так, на кафедрі банківської справи та страхування протягом 20-27 лютого було проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Страхова справа» серед студентів спеціальностей «Фінанси, банківська справа та страхування» та «Економіка». Журі очолювала професор Худолій Л.М., члени комісії доценти Мамчур Р.М. та Фурса А.В.
       

Метою проведення олімпіади з навчальної дисципліни «Страхова справа» була перевірка теоретичних знань студентів та їх практичне застосування. А одним з головних завдань – виявлення та підтримка обдарованої молоді. Крім того, проведення олімпіади на рівні дисципліни допомагає мотивувати студентів та підвищити їхню зацікавленість в дисципліні, що вивчається. Підтвердженням вище зазначеного є той факт, що все більша кількість студентів із року в рік приймає участь в олімпіаді.
     

Будь-який студент, беручи участь в олімпіаді, набуває новий досвід та отримує можливість реалізації своїх творчих здібностей, оскільки завдання олімпіади з дисципліни «Страхова справа» включають питання, які потребують не лише знань з університетської програми, а й логічного мислення та креативного вирішення завдань.
        В результаті такого творчого змагання студентів було визначено переможців олімпіади, які представлятимуть університет на ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Страхова справа»:
- 1 місцеНазаренко Ольга (4 курс);
- 2 місцеГудзь Олексій (1 ст курс);
- 3 місцеРоговська Анна (4 курс).
     Водночас, хочеться подякувати всім студентам, які прийняли участь в олімпіаді за проявлену цікавість до страхових дисциплін та глибокі знання, які колектив кафедри буде активно поповнювати протягом навчального семестру.


Доцент кафедри банківської справи
та страхування Мамчур Р.М.

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook