Закарпатська область зустрічає своїх успішних випускників

31 січня 2019 року
 
 
Продовжується профорієнтаційний марафон першокурсниками НУБіП України у рідних школах на Закарпатській області.
 
30 січня 2019 р. Тетяна Маргітич – студентка 1 курсу, 3 групи спеціальності «Міжнародні відносини» провела зустріч із учнями 11-а, 11-б класів рідного навчального закладу – Загально-освітньої школи №1 м. Берегово, Закарпатської області, Берегівського району.
 
Тетяна із задоволенням описує зустріч у своїй школі, не приховуючи позитивні враження та захоплення від навчання в одному із найпрестижніших університетів Києва та України. Після загальної інформації про Національний університет біоресурсів і природокористування України та його факультети, вона звернула увагу учнів на особливості навчання на гуманітарно-педагогічному факультеті та розповіла про спеціальності, які можна здобути тут. Після короткої інформації про умови вступу та вимоги навчання, у деяких учнів виникло багато запитань, такі як: Яка вартість навчання за контрактом? Чи є при університеті гуртожиток? Які дисципліни вивчають за програмою? Чи є гуртки в університеті? Було задано питання власного характеру: «Чи не важко Тетяні навчатись далеко від дому та родини?». Вона відповіла, що крім навчання, можна також брати участь і в концертах присвячених різним подіям, як державним, так і університетським та у театральній самодіяльності університету. В тому числі, навчаючись можна відвідувати театри, музеї, кінотеатри міста Києва, що ми і робимо, зауважила Тетяна, із одногрупниками. Вона привернула увагу майбутніх абітурієнтів наголошуючи на тому, що територія університету дуже велика і на території НУБіП України є чудовий ботанічний сад, в якому неймовірно красиво в любу пору року. Студентське життя дуже насичене, саме тому, сумувати ніколи. 
 
 
Майбутні студенти отримали задовільну відповідь на поставленні  запитання. 
 
Підсумовуючи Тетяна підкреслила, обирайте Наш університет, і будете професіоналами у сфері міжнародних відносин і не тільки. Навчайтесь у нас і культурно розвивайтесь!
 
Тетяна Маргітич, 
студентка групи МВ-18003б,
Юлія Сєкунова, 
куратор групи МВ-18003б,
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook