ВІДБУЛАСЯ КОМПЛЕКСНА ПЕРЕВІРКА САНІТАРНО СТАНУ СТУДЕНТСЬКИХ КІМНАТ ГУРТОЖИТКУ №6

27 лютого 2019 року

Дотримуючись нової концепції виховної роботи в НУБІП України та на виконання доручення ректорату університету щодо посилення роботи органів студентського самоврядування на рівні гуртожитків та покращення санітарно стану студентських кімнат, 26 лютого пройшла перша в другому семестрі спільна перевірка кімнат гуртожитку №6 за участі декана факультету ветеринарної медицини Миколи Цвіліховського, заступника декана з виховної роботи Сергія Деркача, вихователів гуртожитку Тараса Савчука і Валерія Мазура, завідувача гуртожитку Тетяни Фещенко та заступника завідувача гуртожитку Юрія Масаловича. Комісія відвідала кімнати, які готуються і для першого курсу та оцінила їх стан.


Декан, також відвідав засідання студентської ради і поцікавився справами і проблемами, які турбують мешканців гуртожитку. У своєму зверненні до студентської ради побажав успіху і плідної праці в гуртожитку у новому семестрі та наголосив, що за молоддю майбутнє нашого університету і країни.


Також зауважив, що кожен мешканець гуртожитку особисто несе відповідальність щодо естетики та санітарного стану своєї кімнати і це стосується кожного студента, хто тут проживає, а студентська рада повина контролювати і допомагати мешканцям.


На засіданні спільно з деканом було обговорено ряд проблем гуртожитку, а саме це заміну вікон, капітальний ремонт жіночого душу і кухонь на поверхах.
За наслідками комплексної перевірки будуть вжиті відповідні заходи щодо мотивації окремих студентів та покращення санітарного стану їх кімнат.

Вихователь ФВМ
Т. Савчук


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook