Семінар "Внесення добрив за технологією CULTAN"

14 лютого 2019, 9:00
Ramada Enkore Kiev, м. Київ, Столичне шосе 103

   12 лютого 2019 року у рамках співпраці між Українсько-Німецьким аграрним центром на Національним університетом біоресурсів і природокористування України співробітники кафедри сільськогосподарських машин та системотехніки ім. акад. П.М. Василенка взяли участь у навчальному семінарі для викладачів та студентів. Тема семінару «Внесення рідких добрив за технологією Cultan». Проводив семінар Hennes Renker - німецький фахівець, який має 10-ти річну практику використання даної технології внесення добрив.
   CULTAN (Культан) – Controlled Uptake Long Term Ammonium Nutrition (Контрольоване засвоєння при тривалому амонійному живленні) – технологія яка дозволяє внутріґрунтово вносити КАС, аміачну воду та інші рідкі добрива інжекторними системами, створюючи у ґрунті запаси концентрованого добрива, які можуть споживатися рослиною протягом усього вегетаційного періоду.
   Пан Hennes Renker досить детально розповів про особливості даної технології, комплекс машин для її забезпечення та тонкощі щодо підготовки до роботи та регулювання машино-тракторних агрегатів.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook