Новітні способи застосування рибогосподарських субсидій як інструменту конкурентних переваг і прямої урядової підтримки

28 жовтня 2018 року
м. Херсон

 25–26 жовтня 2018 р. в м. Херсон відбулася Міжнародна науково-практична конференція на тему: «Екологічні проблеми навколишнього середовища та раціонального природокористування в контексті сталого розвитку». На конференції прийняла участь д.е.н. проф. Вдовенко Наталія Михайлівна.  

 

 У виступі на пленарному засіданні запропоновано комплексний підхід з метою вдосконалення класифікації рибогосподарських субсидій на основі їх цілей, стадії виробничого процесу, типів виплат, що, на відміну від існуючих, обґрунтовує необхідність представлення складу субсидій, оцінених за секторами у аспекті визначення їх потенційного впливу на потужності флоту, зусилля рибальських громад, виробництво продукції та галузеву конкурентоспроможність.


 Акцентовано увагу на можливості практичного застосування і надання ФАО ООН удосконаленої колективом кафедри глобальної економіки класифікації рибогосподарських субсидій на основі їх цілей, стадії виробничого процесу, типів виплат, а також їх розподіл на такі, що збільшують вигоду від діяльності, які збільшують потужності та неоднозначні рибогосподарські субсидії.

 

Гераймович В. Л., к.е.н, доцент кафедри глобальної економіки


 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook