Міжнародне стажування НПП кафедри глобальної економіки на тему: "ЗБАЛАНСОВАНІ ЕКОНОМІКО-ПРАВОВІ ПРОЦЕСИ У СУСПІЛЬСТВІ І БІЗНЕС-СЕРЕДОВИЩІ В УМОВАХ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ"

24 вересня 2018 року
Болгарія

 У другій декаді вересня науково-педагогічні працівники кафедри глобальної економіки на чолі з завідувачем кафедри, д.е.н., проф. Наталією Вдовенко пройшли міжнародне стажування.

 

 Н. Вдовенко виступила із доповіддю «Конкурентоспроможність рибного господарства у нових умовах функціонування національної економіки». Також кафедрою було презентовано концептуальні підходи щодо виробництва судака при виборі шляхів забезпечення конкурентних переваг рибного господарства. Розкрито основні складові щодо виробництва судака з використанням інструментів впливу на забезпечення конкурентних переваг в умовах інтеграційних процесів. Надані підходи створюють передумови для розв’язання важливої проблеми світового рівня із забезпечення конкурентоспроможності рибного господарства за умов зростання сукупного споживчого попиту на рибу. Колективом кафедри дані розробки презентовані у контексті обґрунтування складових елементів методів оцінки конкурентоспроможності галузей економіки на основі формування розширеної системи ознак.


 Всі учасники отримали сертифікати.


 

 
Богач Л. В., к.е.н., ст. викладач
кафедри глобальної економіки

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook