ПІДВИЩЕННЯ РІВНЯ НАВЧАННЯ ЗА ДОПОМОГОЮ КОМП’ЮТЕРІВ

24 лютого 2019, 18:43

     У грудні 2018 року керівництво Національного університету біоресурсів і природокористування України виділило кафедрі технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства факультету конструювання та дизайну дві робочі станції, що складалися з системного блоку VTComputer чіпсет H310M, клавіатураMaxxter KB-111-U, маніпулятор Mouse Maxxter MC-206, монітор ACER.

 

 

Робочі комп’ютерні станції

 

Надходження нових комп’ютерів на кафедру дало можливість розширить застосування комп’ютерів у навчальному процесі. Зусиллями кафедри ТКМіМ у січні 2019 року було відремонтовано непрацюючий комп’ютер (доц. Семеновський О.Є.), що стаціонарно встановили (зав. лаб. Лобов В.В., майстри Гранкін Г. А. і Кармаченко О. О.) в 230 аудиторії корпус 11.

 

 

Стаціонарне розташування комп’ютера в 230 аудиторії корпус 11

 

Стаціонарне встановлене комп’ютера в 230 аудиторії розширило можливість її використання при викладанні складних дисциплін, наприклад на іноземної мові.

 

 
 

 

Приклад презентації теми «Пряме відновлення заліза з руди» на англійської мові за допомогою комп’ютера, що встановлений стаціонарно в 230 аудиторії та проектора.
 
Завідувач кафедри технології конструкційних матеріалів і
матеріалознавства д. т. н., проф. Афтанділянц Є. Г.

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook