Білоцерківець Павло Фурдь: Я українець і хочу працювати на українській землі!

26 лютого 2019 року
     Павло Фурдь навчається у одинадцятому класі 23-ї школи міста Біла Церква. Та вже будує плани не тільки на студентське, а й на професійне життя.
  • Чому вирішив здобувати вищу освіту в Україні, а не за кордоном?

     – О, це запитання чую вже не вперше. І відповідаю завжди однаково: я українець і хочу працювати на українській землі. До того ж, освіта в Україні не гірша, ніж за кордоном, а НУБіП, який я обрав, надає можливість навчання за програмами подвійних дипломів і здобуття освіти в англомовних групах. Разом з гарними викладачами та якісною освітою – це вже 50% успіху.

  • А інші 50%?

     – Залежать тільки від тебе, бо це бажання навчатись і наполегливість у досягненні поставленої цілі.

  • Чим тебе привабив НУБіП?

     – Коли почав обирати для себе фах, головним було зрозуміти чого саме хочу. Тут було не складно – мрію бути фермером. Любов до українського села прищепив мені дід і з справою життя я визначився остаточно був ще у дев’ятому класі. Далі був довготривалий моніторинг всіх вишів, що надають освіту в аграрній галузі, причому не тільки українських, а й закордонних. Виявилося, НУБіП – це університет, націлений на виховання сучасного українського фахівця у сфері сільського господарства і має для цього всі можливості і потужності.

  • А як на рахунок спеціальності, бо в нашому університеті є величезний вибір?

     – Думаю одразу про дві освіти. Одна з них точно економічна – мені імпонує нова спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». І мої батьки підтримали мій вибір.

Розмовляла доцент кафедри біржової діяльності і торгівлі
Анна Слободяник

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook