У НУБіП України хвилиною мовчання вшанували подвиг Героїв Небесної Сотні

20 лютого 2019, 11:20

 

 

     20 лютого 2019 року студенти, викладачі та співробітники НУБіП хвилиною мовчання відзначали річницю трагічних подій Революції Гідності, піку розстрілів Героїв Небесної Сотні. Цей день назавжди увійшов в історію нашої Батьківщини як символ патріотизму та героїзму і черговий раз підтвердив те, що в найскладніший та найважчий час нашої історії знайдуться герої, які готові віддати найдорожче – своє життя, аби ми мали змогу продовжити будувати своє майбутнє. 

     Ректор Станіслав Ніколаєнко наголосив, що Герої Небесної Сотні стали для українців не просто прикладом жертовності, патріотизму та героїзму, але й зразком для наших безстрашних воїнів, які гідно продовжують справу небесних Героїв та прямо зараз захищають наші з вами права на вільне життя.

     20 лютого – не черговий офіційний день у календарі, це червона лінія, точка неповернення до старої моделі відносин між суспільством та владою. Адже за всім цим просто стояли люди на Майдані, які заплатили надзвичайно велику ціну – пожертвували свобою за ідеали свободи та демократії та змінили хід історії нашої держави, – поділився з присутніми Борис Кожин, віце-адмірал, перший командувач військово-морських сил України.

    Слава Героям Небесної Сотні, слава нашим воїнам, які безстрашно, з гідністю та честю виконують свій святий обов’язок: захищають нашу неньку-Україну вдень та вночі.

 

Анна Хижняк,

начальник відділу виховної роботи і студентських справ

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook