НУБіП України радо зустрів лікарів ветеринарної медицини для підвищення кваліфікації

20 лютого 2019, 10:40

18 лютого 2019 р. на базі факультету ветеринарної медицини спільно з ННІ післядипломної освіти розпочалися заняття по підвищенню кваліфікації керівників і спеціалістів Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, керівників і спеціалістів державних установ, які належать до сфери управління Держпродспоживслужби.


В перший день занять на факультеті ветеринарної медицини слухачів курсів підвищення кваліфікації, приймав декан факультету ветеринарної медицини Цвіліховський М.І. Було проведено лекцію «Перспективи ветеринарної освіти і науки в Україні, як фактор забезпечення здоров'я нації в умовах глобалізації світової економіки».

В першій частині слухачів було ознайомлено з новим освітнім курсом розвитку університету та перевагами навчання в НУБіП України. Наголошено, що факультет ветеринарної медицини веде підготовку за двома спеціальностями 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».


У другій частині були представлені основні виклики та труднощі ветеринарної професії на найближчі 10 років. Найбільше обговорення викликали основні аспекти європейської освітньої стратегії проектування ветеринарного профілю, визначеного потребами ринку.


Відповідальний за післядипломну освіту на факультеті ветеринарної медицини Бойко Г.В. акцентував на можливості комерційного стажування фахівців ветеринарної медицини як державних, так і приватних структур на базі факультету ветеринарної медицини та ННІ післядипломної освіти НУБіП України.

Наступне заняття провела директор ННІ післядипломної освіти Кулаєць М.М. на тему «Освіта дорослих: реалізація освітніх програм та послуг в системі післядипломної освіти». Після дискусії Марія Михайлівна провела профорієнтаційну роботу, зокрема розповіла про можливість вступу до університету на програми перепідготовки з наданням другої вищої освіти та представив магістерські програми які функціонують в ННІ післядипломної освіти.

Також було наголошено, що НУБіП України залишився єдиним університетом, що проводить післядипломну підготовку лікарів ветеринарної медицини за державним замовленням.

Після занять Стегней М.М. презентував слухачам «Музей анатомії».


Бойко Г.В.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook