Завідувач кафедри, професор І.П. Ковальчук – член журі Всеукраїнського науково-технічного конкурсу «INTEL ЕКО Україна 2019»

19 лютого 2019 року

05-08 лютого 2019 року у Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді проходив Всеукраїнський науково-технічний конкурс «INTEL ЕКО Україна 2019». У секції «Науки про Землю» роботи школярів оцінював завідувач кафедри професор І.П. Ковальчук, який був членом журі.

 


Цього року «Іntel Еко Україна» відзначав своє 15-ти річчя як Всеукраїнський конкурс наукової творчості учнів, що покликаний формувати та популяризувати науковий і творчий світогляд серед молодого покоління. Переможці конкурсу отримали право представляти нашу державу на міжнародному конкурсі Intel ISEF та інших міжнародних конкурсах й олімпіадах.

 


Участь у конкурсі брали учні 9-11 класів закладів загальної середньої та позашкільної освіти, які презентували свої науково-дослідницькі проекти за 11 категоріями.

 


Молоді дослідники презентували результати своїх надзвичайно цікавих досліджень на портерній сесії. Серед 10 проектів у галузі «Науки про Землю» виділялися розробки учнів 11-х класів з Волинської та Закарпатської областей, міст Києва і Харкова, а також Конотопа.
Завідувач кафедри геодезії та картографії також ознайомив учасників із перспективами навчання на факультеті землевпорядкування та умовами участі в олімпіаді, яка дозволяє набрати додаткові бали до результатів ЗНОта мати високі шанси до вступу у НУБіП України.


Богдана Ярова,
старший викладач кафедри геодезії та картографії

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook