Зустрічаємо аграрну весну на ділових заходах GRO ANIMAL SHOW

19 лютого 2019 року
Міжнародний виставковий центр

19 лютого 2019 розпочала свою роботу Міжнародна виставка ефективного тваринництва та птахівництва AGRO ANIMAL SHOW, яка цього року проводиться у Міжнародному Виставкоому Центрі (МВЦ), м.Київ
Студенти магістри спеціальності Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза мають нагоду отримати актуальну інформацію про тенденції розвитку галузі тваринництва на під час виїздних занять в умовах ділових заходів виставки та обрати для себе місце для майбутньої реалізації отриманих під час навчання в університеті знань.

.

19 лютого доцент кафедри ветеринарно-санітарної експертизи Таран Т.В. та асистент Кондрасій Л.А. разом зі студентами прийняли участь у майстер-класі «Оптимізація молочного бізнесу» (на досвіді ферми «агрофірма Маяк», Котельова, Полтавська область). Отримали важливу інформацію стосовно впливу кормів на продуктивність молочних корів та інших питань, що передбачено програмами ряду дисциплін вище зазначеної спеціальності.

 

Agro Animal Show – захід, що спрямований на просування сучасних технологій в галузь тваринництва і пропонує великий спектр техніки та обладнання, новітні науково-технічні розробки для господарств різних форм власності та розмірів, що професіонально займаються виробництвом тваринницької продукції. Виставка представляє основні напрямки інноваційного розвитку галузі тваринництва, є унікальним інформаційним та торговельним майданчиком. Серед компаній , що брали участь у виставці відомі в Україні та світі виробники техніки, обладнання, кормів, ветеринарних препаратів, засобів
Виставка Agro Animal Show проходить за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України, Федерального Міністерства економіки Німеччини та Уряду Франції.

20 лютого разом із доцентом кафедри М.А. Галабурдою під час виїздних занять студенти мали можливість відвідати семінар «Контамінанти в органічній продукції. Методи визначення пестицидів та ГМО», організатором якого було ТОВ «Єврофінс Агро Тестінг Україна»; V БРИТАНСЬКО-УКРАЇНСЬКИЙ АГРОБІЗНЕС ФОРУМ: «СВИНОФЕРМА МАЙБУТНЬОГО», на якому було висвітлено законодавство про побічні продукти тваринного походження в Україні та світовий досвід у боротьбі з АЧС; Круглий стіл: «Голландсько-українська співпраця у молочному секторі в рамках проекту Нідерландсько Український Молочний Центр».

 

Виставка триватиме до 21 лютого

 

Тематичні розділи Технології утримання худоби та птиці: будівництво приміщень для утримання худоби та птиці та ангарів; обладнання для тваринницьких приміщень; техніка і устаткування для вирощування/інкубації птахів; обладнання для птахокомплексів, для забою птахів; обладнання для сортування і переробки яєць; обладнання для свинокомплексів; обладнання для годівлі та поїння; обладнання доїння та охолодження молока; обладнання для переробки та зберігання продукції; контроль середовища ,техніка та обладнання для створення мікроклімату; технології та обладнання для вирощування риби; техніка для гноєвидалення та утилізації відходів, застосування залишків бродіння; обладнання для лабораторій, вимірювальні прилади та АСУ; техніка і устаткування для навантажувально-розвантажувальних робіт; транспортування. Ветеринарія: ветеринарна продукція і устаткування; ветеринарні медикаменти; біопрепарати та інструменти; біологічна безпека тваринницьких господарств; дезинфекція. Кормовиробництво: корми та кормові добавки; зберігання кормів; кормозбиральна техніка та обладнання; установки для виробництва,змішування,роздачі кормів; обладнання та приміщення для зберігання кормів. Генетика: технології розведення і репродукції; інструменти та матеріали для штучного запліднення; генетичний матеріал; трансплантація ембріонів; обладнання для діагностики вагітності. Послуги та інформація: сільськогосподарське програмне забезпечення; менеджмент і консалтинг; наукові дослідження; мас-медіа; преса. В програмі виставки: конференції, семінари, круглі столи; прес-конференції, ділові зустрічі; презентації вітчизняних та закордонних компаній.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook