Випускниця Мукачівського аграрного коледжу Віолетта Струневська планує продовжити навчання в НУБіП за спеціальністю «Туризм»

14 лютого 2019 року

 

 

     Віолетта Струневська мріє стати студенткою НУБіП України і продовжити навчання за спеціальністю «Туризм». Про це розмова з нею.
  • Будь ласка, кілька слів про себе…

     – Здається, що ніби вчора ми тільки стали студентами Мукачівського аграрного коледжу, а вже незабаром нас очікує вручення дипломів. Роки навчання промайнули дуже швидко. Та на моє переконання, у сучасному світі без вищої освіти важко знайти престижну роботу. Крім того, виш – майданчик для особистісного розвитку. Коли постало питання де продовжувати освіту, я обрала наш університет.

  • Які переваги НУБіП стали вирішальними у виборі закладу вищої освіти?

     – Звичайно, хороші рейтинги університету, позитивні відгуки друзів, можливість отримати практичні знання і навички в сфері туризму, можливість пройти практику за кордоном, великий спектр позааудиторних заходів.

  • Чим цікавишся окрім навчання?

     – Вивчаю англійську і угорську мови, займаюся танцями, малюванням, люблю спорт. Знаю, що в університеті на високому рівні поставлена культурно-масова робота, тому й продовжу розвивати свої таланти.

  • Чекаємо тебе серед студентів!

Розмовляла Наталія Кепенач

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook