Вітаємо магістрів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК з успішним захистом !!!

20 грудня 2018 року
м. Київ, НУБіП України, навч. корпус 12, ауд. 315

Згідно наказів ректора НУБіП України  Станіслава Ніколаєнка № 1293-1295, від 22 листопада 2018 р. в період з 17 по 20 грудня на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК відбулися захисти магістерських робіт з державної атестації фахівців ОС «Магістр» напряму підготовки 181 «Харчові технології» освітніх програм «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса»  та  «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів» (денної та заочної форми навчання).

Екзаменаційну комісію для державної атестації фахівців освітнього ступеня «Магістр» напряму підготовки 181 «Харчові технології» очолила професор кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів, доктор технічних наук Тетяна Лебська. До складу комісії увійшли Олександр Савченко – в.о. завідувача кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів, кандидат технічних наук, доцент; Наталія Слободянюк – доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів, кандидат сільськогосподарських наук; Наталія Голембовська – доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів, кандидат технічних наук.

До розгляду членам екзаменаційної комісії свої роботи гідно представили:  26 студентів з технології зберігання, консервування та переробки м‘яса, 14 - з технології зберігання та переробки водних біоресурсів, 8 - заочної форми навчання.

Усі магістерські роботи були виконані на актуальні та перспективні для розвитку кожної галузі теми. Доповіді студентів супроводжувалися показовими презентаціями, які відображали основні результати виконаної роботи. На поставлені запитання магістри давали аргументовані та чіткі відповіді.

В період проведення державної атестації студенти-магістри виявили високий науковий, організаційний та практичний рівень. Представлені ними дипломи оформлені у повній відповідності до вимог.

Членами комісії відмічено високий рівень продемонстрованих робіт, наукову і виробничу цінність отриманих студентами результатів дослідження.

Членами комісії були відзначені проекти наступних магістрів денної форми навчання: Ковтун В., Семенюк К., Шахворостової О., Шахворостової В., Жосан О.А., Олейнікова Д. та Дубової Л. Під час виконання та захисту дипломних робіт, вони підтвердили свої високі успіхи у навчанні, а члени комісії ухвалили видати їм дипломи з відзнакою.

  

Дипломні роботи всіх студентів отримали позитивні оцінки, а їх автори – кваліфікацію магістра.

Вітаємо наших магістрів та щиро зичимо їм успіхів та професійних звершень!!!

 

 

Людмила Тищенко,
доцент кафедри технології
м‘ясних, рибних та морепродуктів

 

Аліна Менчинська,
асистент кафедри технології м'ясних,
рибних та морепродуктів

 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook