Кафедра маркетингу та міжнародної торгівлі активізує профорієнтаційну роботу

12 лютого 2019 року
      11 лютого у Юрівській ЗОШ I-III ступенів Києво-Святошинського району завідувачем кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Буряком Русланом Івановичем, професором Збарським Василем Кузьмовичем та доцентом кафедри Четверик Оленою Вікторівною було проведено профорієнтаційну роботу серед учнів 10-11 класу.
     Головною метою профорієнтаційної роботи науково-педагогічного колективу кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі є популяризація нашого університету, як провідного навчального закладу, пошуку обдарованої молоді з метою її навчання та подальшого працевлаштування на ринку праці.

     Під час проведення профорієнтаційної роботи колективом викладачів була надана детальна інформація про навчання в НУБІП України, структуру та переваги навчання на факультеті аграрного менеджменту, особливості та кваліфікаційні вимоги до маркетолога, можливості працевлаштування після завершення навчання та отримання подвійного диплому із іноземними університетами-партнерами, міжнародної практики.


     Викладачі також детально зупинилися на зручному розташуванні НУБіП України саме від місця їхнього проживання – с. Юрівка, а також акцентували увагу на тому, що навчальні корпуси університету розміщені в наймальовничішому районі міста Києва (Голосіївському). В НУБіП України широко застосовуються новітні інформаційні і мультимедійні технології, навчання проходить у сучасних аудиторіях, лабораторіях та комп’ютерних класах.

     Майбутнім вступникам були представлені інформативні друковані матеріали кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, оригінальні відеоролики, які знімали наші студенти про їх життя і навчання в НУБІП. Кожному із наших майбутніх студентів були вручені друковані буклети з контактною інформацією про умови вступу. На згадку про зустріч учням було подаровано підручник «Маркетинг» авторами якого є викладачі кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі. Учнів та учителів школи також було запрошено на День Відкритих дверей до НУБіП України, який щорічно відбувається в НУБіП України.


Щиро дякуємо директору школи Ловягіну Анатолію Пилиповичу за надану можливість зустрічі зі школярами і щиро зичимо Вам Великих здобутків і талановитих учнів!

 
Олена Четверик
доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook