Участь кураторів 1 курсу у науково-методичному семінарі для наставників академічних груп

11 лютого 2019 року

     Куратори 1 курсу 1 групи  доцент Немова Т.В. та 2 групи ст.викладач Палюх Т.А. взяли участь у науково-методичному семінарі  для наставників академічних груп, який був організований кафедрою педагогіки разом із Навчально-науковим центром виховної роботи і соціального розвитку НУБіП України.

У програмі семінару було розглянуто 3 доповіді:
  1. «Особливості організації виховної роботи наставників із студентами НУБіП України», яку представив директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку НУБіП України Геннадій Ржевський.  Він висвітлив особливості організації виховної роботи наставників із студентами НУБіП України, наголосив на значенні виховної роботи наставників академічних груп зі студентами університету, надав практичні поради з організації цієї роботи.
  2. Доповідь на тему «Методи згуртування студентських груп»  представила доцент кафедри психології Ірина Мартинюк. Нею було акцентовано сучасні методики розвитку згуртованості груп студентів, а також висвітлено проблему формування практичних умінь й навичок взаємодії наставників зі студентами на початковому етапі формування студентської групи. 
  3. Надзвичайно актуальною була доповідь  доцента кафедри психології Людмили Омельченко «Методи запобігання булінгу в студентських групах».  Доповідач ознайомила присутніх із причинами прояву агресії у студентських групах та методами їх запобігання у шкільному і студентському середовищі, а також можливості професорсько-викладацького та педагогічного співтовариства з попередження і подолання цього ганебного явища.
Куратор 1 курсу 1 групи,  доцент Немова Т.В.
Куратор 1 курсу 2 групи,   старший викладач Палюх Т.А.
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook