Викладач кафедри банківської справи та страхування прийняла участь у III Зимовій науковій школі для інтелектуально обдарованої учнівської молоді міста Славута.

28 січня 2019 року
м. Славута
Файчук Ольга Валеріївна, у складі колективу Національного університету біоресурсів і природокористування України 25 січня 2019 року взяла участь в роботі III Зимової наукової школи для інтелектуально обдарованої учнівської молоді у м. Славута Хмельницької області. Захід відбувся на базі Навчально-виховного комплексу "Спеціалізована загальноосвітня школа I-III ступенів, ліцей "Успіх" м.Славута.  

     У роботі III Зимової наукової школи для інтелектуально обдарованої учнівської молоді взяли участь близько 200 учнів 9-11 класів з 10 шкіл міста Славута, які самостійно виявили бажання та реєстрували в спеціальній електронній формі.
     На відкритті учнівської школи був присутній міський голова Славути Василь Сидор, який привітав учасників і подякував навчальним закладам що беруть участь в роботі школи.
     Начальник управління освіти Ельміра Перепилиця також привітала учасників і розказала про розширення роботи школи. Цього року участь в роботі школи беруть 34 представники різних вищих навчальних закладів.
     Подальша робота заходу продовжувалась в секційних засіданнях:
  • Ольга Файчук, доцент кафедри банківської справи та страхування виступила з темою "Фінансова грамотність - запорука добробуту сім'ї і економічного піднесення України". 
  • Головною метою зустрічі була можливість надати потенційним абітурієнтам комплекс базових знань із фінансової грамотності, ефективної комунікації, психології успіху та соціалізації. Показати актуальність, сучасність та затребуваність спеціальності 072 – «Фінанси, банківська справа та страхування».
  • Лекція відбулась у легкій та невимушеній атмосфері. Протягом всієї розмови викладач кафедри постійно спілкувалась з учнями шкіл міста Славута, які подякували лектору за цікаву та необхідну інформацію щодо фінансової грамотності.
    Протягом розмови, Ольга Файчук мимоволі надала слухачам інформацію щодо переваг навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, зокрема, на економічному факультеті.

Під час роботи Учнівської наукової школи, начальником відділу якості освіти, маркетингу на профорієнтаційної роботи Дмитром Мотринчуком було проведено спілкування з учнівською молоддю, поширено інформаційні роздаткові матеріали про університет.
     Керівництву управління освіти та кращим учням за результатами роботи кожної секції було презентовано сувеніри з символікою НУБіП України.
     На заході, під час спілкування з начальником управління освіти Ельмірою Перепилиця, було обговорено продовження співпраці між управлінням освіти міста Славута та НУБіП України, а також заплановано підписання угоди про співпрацю.
 
 
доцент кафедри банківської справи та страхування
Олена Борисівна Жарікова
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook