Випускниця з Вінниччини Вікторія Кохановська: на даний час найбільше мрію про вступ до НУБіП на спеціальність «Геодезія та землеустрій»

9 лютого 2019 року
     Одинадцятикласники вже особливо гостро відчувають швидкоплинність хвилин. До початку реєстрації на зовнішнє незалежне оцінювання лишаються лічені дні і часу на те, аби визначитися з бажаною професією усе менше й менше. Чим випускники керуються у виборі спеціальності, на що звертають увагу – наша розмова з Вікторією Кохановською.
  • Розкажи коротко про себе, звідки ти, де навчаєшся? Які маєш вподобання?

     – Я, навчаюся в 11 класі Чечельницької СЗШ І-ІІІ ст. №1 Вінницької області. Мені подобається фотографувати природу, дуже люблю читати. Приймаю актину участь у житті школи. Захоплююся вивченням іноземної мови – англійської. Подобається географія, тому що ця наука вивчає взаємодію природи і людини, а також її господарської діяльності.

  • Вікторіє, чому саме НУБіП України обрала? Чому спеціальність геодезія та землеустрій?

     – Про університет я дізналася від батька. Він тут навчався, закінчив факультет землевпорядкування. Ще раз я переконалась, що хочу навчатись саме в НУБіП України, коли приїхала здавати документи на підготовчо-консультаційні курси для вступу. Вразила величезна територія університету, приємне враження склалося від чудово облаштованих аудиторій, також тут є серйозна матеріально-технічна база. Спеціальність «Геодезія та землеустрій» обрала тому, що вона є престижною сьогодні і актуальною буде в майбутньому.

  • Де плануєш працювати?

     – На даний час найбільше мрію про вступ до НУБіП на обрану спеціальність. Надалі хочу відкрити власну справу пов’язану із землеустроєм.

  • Що чекаєш від студентських років?

     – На мою думку, студентське життя – це можливість оцінити свої вміння як у навчанні, так і в побуті. Навчання в університеті – це той час, протягом якого ти повинен здолати всі перепони і негаразди на шляху до дорослого життя. Самі студенти розповідають про своє життя, не приховуючи усмішки, згадують цікаві історії, творять нові й не збираються зупинятися на досягнутому, адже студентське життя – це час пригод і самостійних рішень.

  • Вікторіє, бажаємо тобі успішно скласти ЗНО і з 1-го вересня 2019 року стати студенткою факультету землевпорядкування НУБіП України!

Розмову провела Гунько Людмила,
доцент кафедри землевпорядного проектування

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook